ARIRANG ISSUE 2014.12.7---小孢子培養技術


ARIRANG ISSUE 2014.12.7---小孢子培養技術
發佈日期:2014年12月7日
[Science&Technology]
The emergence of new varieties of vegetables: Microspore culture technology Rural Development Administration has developed napa cabbages that have various features and functions. It unveiled the cabbages which have anti-cancer and anti-bacterial effects seven times higher than conventional napa cabbages, mini-cabbages for nuclear families and cabbages targeting Chinese people who love gold color. It used microspore culture technology to develop new varieties. Using this technology, the administration has reduced the time of developing new varieties to two years from 10 years. We will take a look at microspore culture technology that will revitalize the global seed market.
[Science&Technology]
신품종 채소가 뜬다..소포자 배양기술 농촌진흥청이 다양한 특징과 기능을 갖춘 배추를 개발해 화제다. 항암-항균 효과를 기존 배추 대비 7배 높였을 뿐 아니라, 핵가족을 위한 미니 배추, 황금색을 좋아하는 중국인을 겨냥한 배추 등이 공개됐는데.. 신품종 개발에 쓰인 기술은 소포자 배양법! 이 기술을 활용해 농촌진흥청은 기존 10년 정도 걸리던 신품종을 2년으로 단축시켰다. 세계 종자시장에 활기를 불어넣을 소포자 배양기술에 대해 알아본다.
新品種蔬菜出現:小孢子培養技術
農村振興廳開發了具有各種特性和功能納帕白菜。它推出了具有防癌抗癌和抗細菌的效果比傳統的納帕白菜高出七倍,迷你捲心菜的核心家庭和捲心菜針對中國人誰愛金色的捲心菜。它採用小孢子培養技術,開發新品種。利用這種技術,政府已經降低了10多年的發展新品種,以兩年的時間。我們將看看小孢子培養技術,將重振全球種子市場。

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